Nyheter

3

apr

Googles Digitalakademi kommer till Tech Tensta – gratis kurser 9-10 april

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nyfiken på webbanalys eller vill du vässa din närvaro i sociala medier? Googles digitala coacher ger dig personlig rådgivning när Googles Digitalakademi kommer till Tech Tenstas på tisdag och onsdag.

Den 9 och 10 april kommer Google Digitalakademin till Tensta. Google Digitalakademin är en tillfällig utbildningsverksamhet där alla som vill och kan får kostnadsfritt delta i Googles digitala utbildningar.

Tensta är en av åtta destinationer i Sverige där Google Digitalakademin kommer att öppna upp sina portabla utbildningslokaler för två dagar fyllda med gratis utbildningar. Syftet är att ge medborgare och företagare möjlighet att höja sin digitala kompetens för att kunna möta de utmaningar vi ställs inför.

På tisdag och onsdag flyttar de in hos den tech-inriktade fritidsgården Tech Tensta, på Tenstagången 55. Utbildningarna är bland annat: introduktion till webbanalys och sökmotoroptimering, introduktion till en bra webbplats och personligt varumärke online.

Utöver utbildningarna har du även möjlighet att boka personliga rådgivningstillfällen med digitala coacher. Det erbjuds även inspirationsföreläsning med en av näringslivets mäktigaste kvinnor Ishtar Touailat, Sveriges nya it-kvinna.

Den 10 april kl 16-17 håller Tech Tensta i en workshop kring Youtube, och hur du kan använda den stora potential som finns i plattformen.

Spana in allt kursutbud och anmäl dig här!

0 kommentarer