Nyheter

22

nov

Förra veckan samlades världens smartaste städer

Stockholms stad fanns självklart på plats på kongressen Smartcity Expo i Barcelona, som pågick under tre dagar förra veckan och hade drygt 21 000 besökare.

Stockholms stad hade en del av den “Nordiska Paviljongen”.  Många besökare kom för att höra hur vi jobbar mot målet. Vi berättade om vår strategi att jobba utifrån fyra olika hållbarhetsperspektiv, samt ambitionen att vara öppna, innovativa och uppkopplade.

Vid flera tillfällen höll personer från Stockholms stad anföranden på scenen i den Nordiska paviljongen. Bland annat innovationsdirektör Gunnar Björkman samt projektledarna för “smart belysning”, Norra Djurgårdsstaden och Growsmarter.

I anslutning till kongressen höll staden även i rundabordssamtal, kring innovationssamarbeten och IoT-plattformar. De fulltecknades snabbt, och blev väldigt intressanta diskussioner.

Kategori:Okategoriserade

0 kommentarer