Nyheter

18

jun

Google Digitalakademin 21/6 – Så blir Stockholm världens smartaste stad

Stockholms stad arbetar mot målet att bli världens smartaste stad år 2040 och lägger stort fokus på att utveckla sina verksamheter med hjälp av digitalisering. På torsdag kan du komma till Google Digitalakademin och höra Louise Callenberg från stadsledningskontorets avdelning för digital utveckling berätta om vilka utmaningar staden står inför – och hur det arbetar med dem. Målet om världens smartaste stad  uppnås genom att Stockholm via innovativa lösningar, öppenhet och uppkoppling blir ekonomiskt, ekologiskt, demokratiskt och socialt hållbart.

Digitalakademin Stockholm – ett samarbete mellan bland andra Google och Stockholms stad- är en temporär utbildningslokal mitt i centrala Stockholm. De håller kurser i allt från digitala vardagskunskaper och digital marknadsföring till programmering, erbjuder personli.ga rådgivningstillfällen och inspirationsföreläsningar.

Digitalakademin Stockholm ligger  på Jakobsbergsgatan 34 i city och kommer att vara öppen till slutet av oktober.Läs mer om Google Digitalakademin, och anmäl dig till föreläsningen här.

0 kommentarer